fbpx

Zapraszamy do umawiania wizyt poprzez system rejestracji online Umów wizytę!

Opinie o Nas

Wyraź swoją opinię

Na naszej stronie

kliknij, aby wybrać zabieg do opinii

Logo szpitala Pulsmed
LUB

Za pośrednicwem google

kliknij, aby przejść do ocen google

Opinie O nas

No Title

8 lipca 2024

Zabieg przeszedł moje oczekiwania. zabieg korekcyjny okolic twarzy pozyskanych z tkanki tłuszczowej po liposukcji Szybko, bez bólu,

czułam się komfortowo Polecam wszystkim PANA DOKTORA ZBIGNIEWAA KOWALCZYKA

Anna

No Title

8 kwietnia 2024

Po zabiegu już tydzień. Jestem zadowolona z przeprowadzonej operacji metodą tvt. Mam tylko dwa otwory po laparoskopii. Po zabiegu nie mam żadnego problemu z moczem ,jest ok.. Męczyłam się z tym problemem około 10 lat i już teraz żałuję ,że tak długo zwlekałam. Pobyt ,opieka w szpitalu oceniam na 6 w skali 1 do 6. Dziękuję personelowi szpitala

Bozena

No Title

11 marca 2024

Dzwoniłam do łodzi do pulsmed pytając o komórki macierzyste czy wykonujecie kobieta przez tel odpowiedziała że nie! Tak więc ten filmik który nagrał pan doktor jest do wymiany..

Karka

Response from Pulsmed Łódź

Dzień dobry. Nie wykonujemy zabiegów z zastosowaniem komórek macierzystych w okulistyce i nie promujemy tego typu zabiegów.

No Title

19 stycznia 2024

przechodziłam przez lipolaser i mogę z czystym serduchem polecić, bo warto. miałam go robionego w poprzednim roku a efekty się utrzymują. pewnie to też dlatego, że skupiłam się też na ćwiczeniach, masażach, peelingach czy kremach jak nolicell czy body wrappingach. nie powinno się osiadać na laurach. wtedy efekty będą trwałe 🙂 osobiście polecam.

olga28

No Title

10 października 2023

Pan doktor Kowalczyk rewelacyjny chirurg plastyczny. Ginekomastia przeprowadzona bardzo dobrze.Jestem bardzo zadowolony z samej operacji i efektu

Adam

No Title

29 sierpnia 2023

super pan doktor

p

No Title

28 sierpnia 2023

Plastykę nosa miałam dawno temu, niestety kość „wróciła” i znowu mam garba. Dodatkowo nos był poprawiany po zabiegu bo końcówka wyszła fatalnie i wtedy już widziałam ten lekki garb, chciałam żeby go poprawiono, ale lekarz stwierdził że jest prosty i tylko trochę go skorygował, nic za to nie płaciłam. Ogólnie opieka po zabiegu profesjonalnie i lekarz podjął się próby poprawy, ale widocznie mój mega nos wymaga kiedyś kolejnego zabiegu.

Marta

No Title

25 sierpnia 2023

Konsultacja bardzo rzeczowa, pani doktor wykonała usg, zleciła jakie badania powinnam zrobić, jestem zadowolona.

magda

No Title

24 sierpnia 2023

pan doktor i pani samanta bardzo sympatyczni, czekam na zabieg! 🙂

Monika

No Title

23 sierpnia 2023

Pan Doktor Kowalczyk jest wspanialym oddanym doktorem dla pacjenta bardzo dba Pani Doktor Kowalczyk o kazego pacjenta.

Kinga

No Title

16 sierpnia 2023

Jestem po zabiegu powiększania piersi własną tkanką tłuszczową, zostałam poproszona o komentarz na kolejnej konsultacji i z chęcią go zostawię, jestem zadowolona efektem (jestem ok. rok po zabiegu). Doktor bardzo dba o swoich ”podopiecznych” i cieszę się, że nawet po takim czasie mamy stały kontakt w razie co.

Gosia

No Title

16 sierpnia 2023

Polecam zabieg i Panią Samantę. Myslalam ze te preparaty cyj to głównie wydmuszka marketingowa ale jestem bardzo zadowolona z efektów

Monika S.

No Title

16 sierpnia 2023

konsultacja u doktora andrzeja bardzo kompetenta a sam czlowiek bardzo sympatyczny, w razie problemu bede na pewno u niego pobierac konsultacje

mirek

No Title

10 sierpnia 2023

Od pol roku mam zalozony balon Orbera, przede mna jeszcze 5 miesiecy. Jestem bardzo zadowolona choc nie bylo latwo na poczatku. Do tej pory schudlam 20 kg. Bardzo dobra obsluga. Zawsze moge zadzwonic jezeli pojawia sie jakis problem. Serdecznie polecam.

Iwona

No Title

10 sierpnia 2023

Doktor bardzo miły człowiek, konsultacja na piątkę.

Robert

No Title

31 lipca 2023

z pewnością pozostanę stałym pacjentem dr, bardzo dokładnie opisywane badanie oraz dogłębna analiza wyników krwi, czuję się zaopiekowany jako pacjent, jedną gwiazdkę ujmuję za to, że długa kolejka do gabinetu, ale to chyba dobrze

Artur

No Title

19 lipca 2023

Wykonywany był zabieg u dr Pisery, poprawiający moje powieki. Już wszystko wokoł ładnie się wygoiło, super efekt. Oczy wyglądają na mniej zmęczone, a ja mogę się ładnie pomalować. Polecam!!!

Barbara

No Title

11 lipca 2023

Na prośbę Pani Doktor dodaję opinię. Wizyta przebiegła sprawnie, badania zrobione pod kątem doboru soczewek, czekam teraz na moje soczewki. Przeczytałam o nich dużo dobrego więc liczę, że naprawdę będę mogła zrezygnować z dziennego noszenia okularów, pracuję jako trener personalny więc nie ukrywam, że będzie mi wygodniej w soczewkach. Od znajomej, która już w Pulsmed jest że tak powiem w trakcie kuracji słyszałam same pozytywy więc liczę że u mnie też się sprawdzą. W opinii ogólnej dodam że szkoda ze tego dnia jak bylam nie mieli zimnej wody tylko ciepłą bo był straszny upał ale nie jest to raczej jakis minus bo przyszlam tu na wizytę a nie na zakupy :p atmosfera na 5.

Małgorzata Chęcin

No Title

11 lipca 2023

usg dokładne, wszystko okej, nie wiem co więcej dodać bo to tylko badanie, termin odpowiedni będę wracać

M.

No Title

10 lipca 2023

Konsultacja przebiegła sprawnie, doktor poradził na problemy, skierował na inne dodatkowe potrzebne badania, myślę ze nic dodać nic ująć.

Antoni

No Title

10 lipca 2023

Przemiły pan doktor.Bardzo sympatyczny.Konsultacja rzeczowa usg wykonane.Jak bede potrzebowac na pewno bede wracac.Polecam.

Arkadiusz Mizer

No Title

4 lipca 2023

konsultacja w sprawie doboru okularów , trochę się stresowałam jak to przed lekarzem ale wszystko było ok ciesze sie ze sie nie zrazilam bo jeszcze jestem zapisana na kilka dodatkowych badan , pozdrawiam

Wiola Buczek

No Title

30 czerwca 2023

Wszystko dobrze.

Kasia N.

No Title

28 czerwca 2023

szybko sprawie, bezboleśnie, pozdrawiam Panią Julię

Kasik

No Title

22 czerwca 2023

Polecam Panią Doktor. Przemiły człowiek, jestem bardzo zadowolona z doradzonych mi soczewek

Aneta

No Title

19 czerwca 2023

Bardzo miła Pani Doktor, zleciła potrzebne badania, wizyta niedroga za tak długi czas rozmowy w cenie usg – super!

Magdalena

No Title

18 czerwca 2023

Nie wiedziałem ze przez taki zabieg jak balon mozna tak fajnie schudnac, jestem zadowolony. Schudlem gdzies z 15 kg. Teraz przynajmniej nie mecze sie wchodzac do siebie na czwarte pietro. Dzieki! Zabieg jak na takie efekty wcale nie jest drogi.

Rafał

No Title

15 czerwca 2023

szczerze przyznam ze mialem mieszane uczucia przed przyjsciem opinie jedne dobre w innych placowkach inne nie za bardzo, a zaskoczylem sie pozytywnie, lekarz przesympatyczny facet nawet o pogodzie mozna pogadac, jestem tez po zabiegu wazektomii dostalem dokladne zalecenia, dzieki!

Krystian

No Title

13 czerwca 2023

Zabieg pomocny. Od szkoly sredniej miała problemy z cera i po tym zabiegu jakby lepiej

KKK

No Title

13 czerwca 2023

Pani Grażynka jak zwykle w humorze gotowa na kolejnego pacjenta od niej nie mozna wyjsc smutnym! Polecam 🙂

Piter

No Title

12 czerwca 2023

Jestem kilka tygodni po pierwszej konsultacji z Panią Grażynką. Przemiła Pania doktor badania bezbolesne. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką tych soczewk. Łatwa aplikacja, stosowane tylko na noc a w dzień to zupełnie inny wzork. Bardzo duża wygoda, mąż też się już zbiera do was wizytę, ale jak to chłopa ciężko zaciągnąć do lekarza! 🙂

Jola

No Title

5 czerwca 2023

Pani Samanta bardzo uprzejma zabieg bezbolesny jestem juz po kilku wizytach i powiem szczerze jestem zadowolona, malutkim minusem jest to w tych dniach kiedy bylam bylo duzo pacjentow i byl lekki halas ale na to mozna przymknac oko 🙂

kamila

No Title

25 maja 2023

Pani Julka która pobiera mega fajna 😀 od dzisiaj totalnie nie boje sie pobrania krwi, bede robic tylko tu

Magda L. - pozdrawiam

No Title

15 maja 2023

dobra cena, dokładnie przeprowadzone badanie

Ola

No Title

28 kwietnia 2023

Pani Samanta zrobila to idealnie a mam porównanie z innymi klinikami, gdzie bywało różnie

Julia W.

No Title

11 kwietnia 2023

pół roku zastanawiałam się nad regeneracją stawu tymi komórkami bo jestem straszną panikarą jeśli chodzi o jakiekolwiek szpitale, igły, a jestem już po którymś podaniu i czuje totalną różnice, szczerze to gdybym nie przeszła tego sama na sobie to bym nie uwierzyła ale mega, pozdrawiam panie pielęgniarki a zwłaszcza p Julię przekonała mnie że szpital to nie zło 😀

Natalia

No Title

4 kwietnia 2023

Doktor dokładnie przeprowadza badanie, polecam.

Julia

No Title

28 marca 2023

Doktor miły na konsultacji. Dokładnie zajmuje się pacjentem

Piotr N.

No Title

19 marca 2023

Osobiście miałam zabieg powiekszania piersi moim tluszczem i efekt jest naprawde wow, mowie za siebie, ale maz mowi ze tez mu sie podoba 😀

Kaśka

No Title

23 lutego 2023

Zabieg przeprowadzony sprawni i co najważniejsze skutecznie 🙂 Dziękuje

AAM

No Title

15 lutego 2023

jestem zadowolona. Fachowo i szybki termin.

MK

No Title

3 lutego 2023

Konsultacja ortpedyczna z usg super cena termin odpowiedni pozdrawiam

Tomasz

No Title

22 listopada 2022

Bardzo relaksujący zabieg, miłe uczucie ciepła, bezbolesny. Efekt napięcia skóry widać od razu. Czeka mnie kilka serii. Teraz robię uda pod kontem jędrności skóry i cellulitu, potem pewnie przyjdzie kolej na brzuch. Polecam zabieg i przesympatyczną Panią Samantę.

Stała bywalczyni Bożenka G.

No Title

22 listopada 2022

Dziekuje bardzo Panu doktorowi Zbigniewowi Kowalczykowi za wykonanie bardzo rozległej ambioplastyki brzucha jak i ud anog lewej i prawej i przy tym naprawy żylaków kończyn nog I całemu personelowi pana doktora bardzo jestem mega wdzięczny I bardzo polegam podejście pelny profesionalizm . Jeszcze raz polecam klinikę pulsmed w Łodzi . I godnie polecam wykonywanie tam zabiegów ceny som tez odpowiednie do wykonanego zabiegu i pewnie jak bede musial wykonac jakis zabieg to z pewnoscia zglosze sie do pana doktora Zbigniewa Kowalczyka. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wykonane zabiegi Marcin

Marcin

No Title

27 października 2022

pan Karol bardzo pomógł mi przy bolących plecach. Polecam z całego serca!

Wiesia

No Title

26 października 2022

Konsultacja miała kosztować 150 zł ale na miejscu musiałem zapłacić 200 zł.

Lekarz na konsultacji był Ok.

Zabieg według lekarza nie wymagał jakichkolwiek dodatkowych badań i miał kompleksowo kosztować 2000 zł.

Dzień przed zabiegiem zadzwoniła pani celem potwierdzenia wizyty i poinformowała,że zabieg będzie kosztował 2000 zł plus 120 zł na test covidowy.

Adam

No Title

26 października 2022

Byłąm na zabiegu liposukcji z pobraniem komórek macierzystych u dr Kowalczyka. Jestem bardzo zadowolona z efektu i bardzo chciałam podziękować doktorowi za opiekę i pomoc. Komórki macierzyste wykorzystałam do popraw estetycznych.

Po zabiegu liposukcji brzuch wygląda jak 20 lat temu. Dziękuję Doktorze!

Zadowolona pacjentka - Marta

No Title

12 października 2022

Powiększałam piersi swoją tkanką tłuszczową. Zdecydowałam się na ten zabieg, bo bałam się efektu sztuczności, jaki daje implant. Chciałam pozostać naturalna, ale jednocześnie pozbyć się kompleksu zbyt mikroskopijnego biustu.

Jestem zadowolona, bo teraz mam biust a w dotyku są to po prostu moje piersi. Przy okazji pozbyłam się boczków, zbyt dużo tłuszczu na nich nie było, ale zawsze to jednak zbędny balaścik.

Pozdrawiam

Marlena z Krakowa

No Title

4 października 2022

Wydaje mi się, że komórki macierzyste z tkanki tłuszczowej nie mogą działać w przepuklinie kręgosłupa. Czy ktoś ma pozytywne lub negatywne doświadczenia w takim leczeniu? Jak wygląda pobranie i podanie ADSC?

Jacek

No Title

28 września 2022

Powiększałam usta. Chciałam tylko trochę, bo nie chciałam efektu kaczych warg. Bałam się, bo nie wszystkie kosmetyczki potrafią zrobić go dobrze. Pani Samancie się udało, mam delikatnie uwydatnione usta i wspaniały efekt po pomalowaniu ich szminką. Polecam i dziękuję.

Kasia K.

No Title

23 września 2022

Ciekawe badanie: Analiza składu ciała, można się dowiedzieć np. poziom tłuszczu czy wody w organizmie. Później Pani dietetyk daje możliwość wyboru jadłospisu. Zdecydowałam się na ten żebym mogła sama wybierać sobie produkty i co mam ochotę zjeść 🙂 Nie czuję się głodna i już schudłam.

Kamila P.

No Title

18 września 2022

Po stosowaniu samodzielnie wielu diet i marnych efektach – brak konsekwencji w działaniu z pewnością nie pomógł – postanowiłam oddać się w ręce zawodowca. Pani Patrycja Korzeniak – dietetyczka, nie należy do osób, które uda mi się łatwo zwieść. To dobrze, bo wiem z doświadczenia, że trzeba mnie pilnować. Może stały nadzór jest właśnie tym, czego potrzebuję. Zobaczymy….

Zdeterminowana

No Title

10 sierpnia 2022

Bardzo miła Pani Doktor. Rzeczowe podejście do Pacjenta. Polecam

Ola M.

No Title

18 lipca 2022

Mam założony balonik żołądkowy. Jednocześnie postanowiłem wspomóc terapię poradami dietetycznymi, żeby jak to mówi Pan Doktor Kowalczyk – zmienić swoje nawyki żywieniowe. Zmasowany atak powinien podwoić sukces.

Marcin Mrożek

No Title

9 czerwca 2022

Fajna, komunikatywna Pani Dietetyk. Jadłospis ułożony zgodnie z moimi preferencjami, dzięki temu bardziej chciało mi się go przestrzegać.

No i co najważniejsze, już widać pierwsze efekty chudnięcia.

Aleksandra

No Title

8 czerwca 2022

Robiłam zabieg na twarz, już cztery serie. Zniknęły głębsze zmarszczki i chomiczki, które od dawna bardzo mi przeszkadzały. Skóra zrobiła się bardziej napięta i wydaje mi się, że przez to zmienił mi się owal twarzy. Coś niesamowitego! Ten zabieg jest naprawdę skuteczny i nie drogi biorąc jeszcze pod uwagę cenę.

Renata Ostrowska

No Title

5 maja 2022

Świetna okulistka, bardzo uprzejma, badanie oka wykonane, konsultacja konkretna. Jestem tydzień po wizycie i jestem w stanie powiedzieć, że i leczenie zostało prawidłowo dobrane. W razie problemów w przyszłości z oczami na pewno będę tu wracać.

Kamila

No Title

28 stycznia 2022

Mały zabieg chirurgiczny w zasadzie bezbolesny.

Badanie nasienia wykonane po 8 tyg wykazało 0.

Sex niesamowity.

Lukasz

No Title

14 stycznia 2022

Schudłam 10 kg ale ciężką praca i dieta balon mi przeszkadzał cały czas uczucie ciężkości w żołądku i zapach zgniłych jaj. Obecnie efekt jojo.

Ana

No Title

26 listopada 2021

Super jestem zadowolona

Anna

Wyraź swoją opinię

Wysyłając do Kliniki jakiekolwiek dane, o których traktuje art. 9 ust. 1, wyraża Pani/Pan zgodę na ich przetwarzanie przez Administratora, którym jest Pulsmed Sp. z o. o. z siedzibą w Łodzi (90 – 248). Więcej informacji o zasadach i sposobach przetwarzania danych obowiązujących u Administratora znajdą Państwo na stronie: https://pulsmed.com.pl/rodo/klauzula-pacjenci/
Podziel się
Logo PulsmedLife